Ora de Programare

Ora de Programare

pi - π - 3.14

Vă trimit 1π! Pi este o nouă monedă digitală dezvoltată de către profesori ai Univerității Stanford, cu peste 10 milioane de membri din toată lumea. Pentru a-ți revendica Pi-ul, urmează acest link
https://minepi.com/StartNowPi și folosește username-ul meu (StartNowPi) drept codul tău de invitație.

La cont de invitație pui StartNowPi


Pi este o nouă criptomonedă care este încă în curs de dezvoltare și nu are încă nici o valoare monetară. A fost lansat pe 14 martie 2019. În prezent, suntem în faza 2 cu peste 9,5 milioane de pionieri angajați la nivel global. Pi este foarte ușor de acumulat fără a utiliza date mobile si fară a influenta performanța duratei de viață a bateriei.

Varsta minima pentru a folosi aplicatia este de 4+ ani.

Momentan procesul de KYC prin Yoti necesita o varata de minim 16 ani.

Se vor implementa solutii si pentru cei sub 16 ani ca si ei sa poata parcurge KYC cu succes. 

Apăsați butonul ⚡ „MINE” o dată la 24 de ore. Pentru a crește veniturile Invitați prietenii să descarce aplicația cu codul dvs. de invitație.

Viteza de bază a Pioneer este 0,10, de fapt 0,09812 după 5 înjumătățiri.

După primele 3 zile puteți deveni Contributor și vă puteți dubla câștigurile. De fapt, cu 5 membri de încredere în cercul dvs. de securitate atingeți viteza maximă de exploatare de bază de + 0,10 / oră (0,09812).

Odată ce ați atins bonusul maxim din cercul de securitate, pentru fiecare membru activ (invitat) al echipei dvs. de câștig, rata de minare crește + 0,049 / pe oră.


Faza 2 (Testnet) a început pe 14 martie 2020. Programul intenționează să facă verificarea KYC disponibilă pentru toți pionierii reali, testarea Blockchain cu noduri și dezvoltarea platformei Pi Apps pentru schimbul de utilități reale între Membrii Pi.


Data fazei 3 (Mainnet) nu este cunoscută: Pi va funcționa în întregime pe propriul blockchain descentralizat, va avea o valoare monetară stabilită și, eventual, listată / tranzacționată pe site-urile de schimb.


Avertizare:

Următorul text a fost tradus de membrii comunității Pi și poate conține unele inexactități. Pentru o precizie maximă, consultați întotdeauna întrebările frecvente în limba engleză.


Bine ați venit la FAQ-ul oficial Pi!


Atențiune: Pi NU sunt bani gratis.


Pi NU sunt bani gratis. Este un proiect pe termen lung al cărui succes depinde de contribuțiile colective ale membrilor săi.


Pi este dedicat ajutării oamenilor obișnuiți să capteze o valoare economică mai mare care astăzi se îndreaptă către bănci, giganți tehnologici (de exemplu Facebook, Amazon) și alți intermediari. Pi depinde de contribuțiile colective ale membrilor săi. Dacă sunteți în căutarea unui ban rapid, căutați în altă parte.



Ce este Pi?


Pi este o nouă criptomonedă de la și pentru oameni obișnuiți pe care o puteți „mina” (sau câștiga) de pe telefon.


Criptomonedele sunt o nouă formă de bani digitali, care sunt întreținute și securizate de o comunitate, în loc de guverne sau bănci. Astăzi, puteți mina (sau câștiga) Pi, ajutând la securizarea monedei și dezvoltând rețeaua de încredere a proiectului Pi. În timp ce majoritatea criptomonedelor (cum ar fi Bitcoin) sunt foarte greu de folosit și de accesat de către oamenii obișnuiți, Pi pune puterea criptomonedelor în mâinile voastre.



Este real? Pi este o înșelătorie?


Pi nu este o înșelătorie. Este un efort real al unei echipe de absolvenți de la Stanford pentru a oferi oamenilor de zi cu zi acces crescut la criptomonede.


Echipa de dezvoltatori Pi este condusă de doi doctoranzi Stanford și un MBA Stanford, care au contribuit la construirea comunității blockchain din Stanford. Nu putem garanta că proiectul va avea succes. Cu toate acestea, promitem să depunem toate eforturile pentru ca visele noastre comune să devină realitate, menținând în același timp cele mai înalte standarde de integritate. Puteți afla mai multe despre noi în pagina „Core Team” din meniul principal al aplicației.



Cum funcționează această aplicație? Cum câștig mai mult Pi?


Această aplicație vă permite să câștigați Pi prin contribuții simple la comunitatea Pi. Cu cât contribui mai mult, cu atât câștigi mai mult Pi.


Pentru a începe să câștigi Pi deschide aplicația la fiecare 24 de ore și apasă butonul fulger pentru a începe minarea. Odată ce minați, vă puteți crește rata de minare invitând membri ai familiei și  prieteni de încredere să se alăture comunității. După 3 zile de minare, vă puteți crește câștigurile prin construirea unui Security Circle , care contribuie la securitatea generală a rețelei. Rețineți, membrii veterani ai rețelei au avut timp să mineze la o rată mai mare decât cei care vin după ei.



Trebuie să las aplicația deschisă pentru a mina? Aplicația îmi consumă bateria sau datele?


Nu este nevoie să lăsați aplicația deschisă pentru a mina. Pi nu afectează performanța telefonului, nu vă consumă bateria și nu vă utilizează datele de rețea. Odată ce ați apăsat butonul fulger, puteți chiar să închideți aplicația și veți continua să minați Pi.


Deci, cum poți mina o criptomonedă fără a-ți descărca bateria sau consuma datele mobile? În loc să consume energie ca POW  in cazul criptomonedelor precum Bitcoin, Pi își asigură registrul atunci când membrii se girează reciproc ca fiind de încredere. Aceasta formează o rețea de Security Circle-uri interconectate, care determină cine poate executa tranzacții. Această nouă abordare permite minarea cripto pe telefonul dvs. prin valorificarea conexiunilor sociale existente, fără costuri financiare, fără consumul bateriei și cu un impact redus asupra planetei. Citiți secțiunea tehnică din White Paper pentru explicații mai precise și detaliate.



De ce membrii veterani au o rată mai mare de minare?


Membrii veterani minează la o rată mai mare pentru a recompensa contribuțiile la rețea atunci când sunt cele mai necesare.


Pi își propune să fie cea mai utilizată și distribuită criptomonedă din lume. Pentru a atinge acest obiectiv, Pi îi stimulează pe primii săi membri să aducă contribuții care să îi asigure succesul (de exemplu securizarea și dezvoltarea rețelei). Pentru a reflecta importanța contribuțiilor timpurii, rata de minare scade pe măsură ce tot mai mulți oameni se alătură rețelei. În acest moment, rata de bază de minare se înjumătățește de fiecare dată când numărul de utilizatori activi crește cu un factor de 10. Această rată va scădea în cele din urmă la 0 atunci când rețeaua ajunge la un anumit număr de utilizatori (de exemplu, 10 milioane sau 100 milioane). În acel moment, la fel ca Bitcoin, minerii vor continua să fie recompensați prin comisioane de tranzacție și nu prin producția de noi monede.


Când va avea Pi valoare? Când pot transforma Pi în bani „reali”?


Deținătorii monedei Pi vor putea transforma Pi în bani „reali” atunci când fie vor cumpăra bunuri și servicii pe marketplace-ul Pi fie când vor schimba Pi contra monede fiat.


Deținătorii de criptomonede au două opțiuni pentru a-și transforma monedele deținute în bani „reali” (sau ca să „scoată banii”): 1) Achiziționarea directă a bunurilor și serviciilor cu monedele lor sau 2) Schimbarea monedelor lor în monedă fiat (de exemplu dolari, euro etc.) pe exchange-uri de criptomonede.

1) Achiziționarea directă de bunuri și servicii cu Pi. Pi Network construiește o piață peer-to-peer în care membrii noștri vor putea cheltui direct Pi pentru a cumpăra bunuri și servicii. Ne propunem să începem să experimentăm transferuri Pi în aplicație chiar din trimestrul IV 2019.

2) Schimbarea Pi pentru moneda fiat pe exchange-uri de criptomonede. Core Team-ul Pi nu controlează când exchange-urile de criptomonede (cum ar fi Binance, Coinbase, Kraken etc.) decid să listeze Pi. Cu toate acestea Pi va putea fi tranzacționat în faza 3 a proiectului (adică Mainnet). În acel moment exchange-urile pot alege să listeze Pi. Între timp, Core Team-ul Pi se concentrează pe implementarea roadmap-ului tehnic (a se vedea white paper) pentru a ajunge la faza 3.



Pot mina de pe mai multe dispozitive? Cum impiedică rețeaua conturile false, boții etc. să câștige Pi?


Nu, nu poți mina de pe mai multe dispozitive. Rețeaua are o regulă strictă de un cont per persoană. Pi folosește o strategie cu mai multe direcții pentru a se asigura că Pi nu este minat de conturi false.


În primul rând, rețeaua folosește recaptcha v3 de la Google pentru a ști dacă un dispozitiv este operat de un om sau de o mașină. (Această tehnologie este complet invizibilă pentru majoritatea utilizatorilor deoarece aceștia sunt oameni adevărați, dar boții pot începe să vadă captchas dacă algoritmul Google îi prinde). De-a lungul timpului, dezvoltăm și un algoritm de învățare automată bazat pe comportamentul minier al utilizatorilor reali pentru a detecta boții.


În al doilea rând, cerința de consens a algoritmului Pi (cercurile de securitate) facilitează detectarea conturilor false. Conturile false nu vor avea suficiente persoane reale care le vor adăuga în Security Circle-uri. În cel mai bun caz conturile false se vor susține reciproc și vor avea foarte puțini susținători din restul rețelei. Această anomalie este ușor de detectat cu algoritmi de computer.


În cele din urmă, când Pi intră în a treia și ultima sa fază - Mainnet, vor fi onorate numai conturile validate ca aparținând unor persoane reale distincte. Cu alte cuvinte, chiar dacă toate celelalte metode au ratat unele conturi „bot”, acest proces de validare a utilizatorului le va elimina în continuare, deoarece proprietarii de boți nu vor putea dovedi că boții sunt oameni reali cu nume reale. În prezent explorăm procese KYC descentralizate care ar fi minim intruzive.



Este această aplicație un portofel? Vom deține propriile chei private / publice? Și putem folosi un portofel extern pentru a ne păstra Pi-ul în viitor?


Da, telefoanele dvs. vor servi ca portofel de criptomonede care va fi conectat la conturile dvs. curente (număr / Facebook).


Ca și în cazul oricărui alt blockchain public blockchain-ul Pi va permite, de asemenea, portofelelor în aplicație/externe să dețină Pi și să tranzacționeze cu acesta, prin trimiterea de tranzacții direct către blockchain. Aceasta este o funcționalitate pe care am programat-o în prezent să fie disponibilă în faza 3 a proiectului. (ca memento, acum suntem în faza 2 de Testnet, iar faza 3 este momentul în care rețeaua noastră principală va fi activă). În timpul fazei 3 a proiectului veți avea de asemenea opțiunea de a prelua proprietatea deplină a cheilor dvs. private / publice.

Pi își propune să fie mult mai accesibil oamenilor obișnuiți, motiv pentru care încercăm să construim această interfață integrată. Am ales această implementare pe etape pentru a face mai ușoară utilizarea pentru oamenii obișnuiți. Suntem încă la început și suntem încântați de drumul care urmează.






































Niciun comentariu

Imagini pentru teme create de duncan1890. Un produs Blogger.